شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

طبقه بندی موضوعی

باقلوا

چهارشنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۷، ۰۳:۲۳ ب.ظ

باقلوا یکی از شیرینی های دوست داشتنی و کمی گران استان قزوین است . این شیرینی پرمغز جایگاه ویژه ای در مجالس شادی و به خصوص اعیادی مانند عید نوروز مردم قزوین دارد. ‏‏زنان هنرمند قزوین از دیرباز برای اعیاد و مراسم خود به پخت شیرینی های سنتی می پردازند .



در اواخر اسفند ماه از کوچه پس کوچه های این شهر که گذر کنیم بوی شیرینی از هر خانه ای به مشام می ‏رسد . زنان هنرمند قزوینی گردهم می آیند و با راهنمایی بزرگترهای خانواده ، به پخت شیرینی های سنتی ‏مخصوصا باقلوا می پردازند. در مراسم دید و بازدید عید نوروز از مهمانان خود با باقلوا پذیرایی کرده و کامشان را ‏شیرین می نمایند. ‏

از ویژگی های بارز باقلوای قزوین ماندگاری بالا ، مفید بودن از لحاظ مواد مغذی و کیفیت مواد اولیه به کار ‏رفته در آن می باشد. به گونه ای که 95% آن از بادام و پسته ، هل و زعفران تشکیلیافته است. باقلوای قزوین در قیاس با باقلوای دیگر شهرها همچون یزد ، تبریز و شیراز که درصد کمی از این مواد دارند ، بسیار ‏مطبوع تر است. تنوع در طعم و طرز تهیهباقلوای قزوین ‏باعث برتری رقابتی این محصول گشته است.

پسته قزوین به دلیل خاصیت ماندگاری رنگ آن حتی پس از پخت نیز سبزی خود را حفظ می کند. از این نوع پسته در تهیه انواع مختلف باقلوای لوزی ، باقلوای گل و باقلوای ‏ پرچمی استفاده می شود.‏

باقلوا لوزی به صورت ساده مانند باقلوای شیراز و یزد درست می شود. باقلوای گل و پرچمی از لحاظ مواد ‏تشکیل دهنده با باقلوای لوزییکسان هستند. تفاوت نامگذاری آنهابه دلیل شکل ظاهری و تفاوت هاییاست که در مراحل تهیه دارند.

باقلوای قزوین به دلیل طعم بی نظیر و ظاهر فاخر آن ، گزینه بسیار مناسبیبرای سوغات ‏محسوب می شود. گردشگران داخلی و خارجی مشتری همیشگی باقلوای قزوین هستند. به همین دلیل ، ‏قزوین به عنوان قطب تولید باقلوای صادراتی در ایران شناخته می شود.‏

در این راستا شیرین باشی ، شیرینی باقلوای قزوین را تحت عنوان برند هیمل در بازار مصرف عرضه داشته است . بالاترین کیفیت پخت شیرینی با همان طعم خانگی شیرینی های سنتی ، رهاورد هیمل برای خانواده های ایرانی است.


هیمل با کسب نشان تجاری برتر در همایش تجلیل از قنادان برتر کشور، به عنوان قناد برتر استان قزوین در سال 1396 برگزیده شد. کسب نشان سیب سلامت از سازمان غذا دارو ، نشان جهانی حلال ، گواهینامه
HACCP و ISO9001 از دیگر افتخارات ماست. والاترین افتخارات ما کسب رضایت و تامین سلامت تغذیه مصرف کنندگان با عرضه بهترین کیفیت محصولات می باشد .

در انتهای این گفتار باید یادآور شد که شیرینی پزی هنر است . هنری که با تجربه قناد طی سالیان متمادی درمی آمیزد و میراث شفاهی اجدادی است که سینه به سینه منتقل شده است . باید حتماً خودتان این شیرینی استثنایی را ‏امتحان کنید تا جادوی دستپخت و هنر شیرین باشی زیر زبانتان آرام آرام فاش گردد .‏

برای سفارش این محصول می توانید به آدرس های زیر مراجعه کنید :

www.t.me/shirinbashicom

www.instagram.com/shirinbashicom

www.sapp.ir/shirinbashicom

 

نظرات  (۱)

باقلوا مگه برای تبریز نیست؟
پاسخ:
تبریز هم داره ولی قزوین هم باقلوای مخصوص خودش و داره که خیلی معروفه و خوشمزه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی