شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است


مزایای خرید اینترنتی :

۱_حق انتخاب

۲_افزایش قدرت خرید

۳_دسترسی بیشتر به خدمات و محصولات

۴_حذف هزینه های سربار

۵_صرفه جویی در زمان


www.t.me/shirinbashicom

www.instagram.com/shirinbashicom

www.sapp.ir/shirinbashicom

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ خرداد ۹۷ ، ۱۳:۵۶
shirinbashi shirinbashi

باقلوا یکی از شیرینی های دوست داشتنی و کمی گران استان قزوین است . این شیرینی پرمغز جایگاه ویژه ای در مجالس شادی و به خصوص اعیادی مانند عید نوروز مردم قزوین دارد. ‏‏زنان هنرمند قزوین از دیرباز برای اعیاد و مراسم خود به پخت شیرینی های سنتی می پردازند .



در اواخر اسفند ماه از کوچه پس کوچه های این شهر که گذر کنیم بوی شیرینی از هر خانه ای به مشام می ‏رسد . زنان هنرمند قزوینی گردهم می آیند و با راهنمایی بزرگترهای خانواده ، به پخت شیرینی های سنتی ‏مخصوصا باقلوا می پردازند. در مراسم دید و بازدید عید نوروز از مهمانان خود با باقلوا پذیرایی کرده و کامشان را ‏شیرین می نمایند. ‏

از ویژگی های بارز باقلوای قزوین ماندگاری بالا ، مفید بودن از لحاظ مواد مغذی و کیفیت مواد اولیه به کار ‏رفته در آن می باشد. به گونه ای که 95% آن از بادام و پسته ، هل و زعفران تشکیلیافته است. باقلوای قزوین در قیاس با باقلوای دیگر شهرها همچون یزد ، تبریز و شیراز که درصد کمی از این مواد دارند ، بسیار ‏مطبوع تر است. تنوع در طعم و طرز تهیهباقلوای قزوین ‏باعث برتری رقابتی این محصول گشته است.

پسته قزوین به دلیل خاصیت ماندگاری رنگ آن حتی پس از پخت نیز سبزی خود را حفظ می کند. از این نوع پسته در تهیه انواع مختلف باقلوای لوزی ، باقلوای گل و باقلوای ‏ پرچمی استفاده می شود.‏

باقلوا لوزی به صورت ساده مانند باقلوای شیراز و یزد درست می شود. باقلوای گل و پرچمی از لحاظ مواد ‏تشکیل دهنده با باقلوای لوزییکسان هستند. تفاوت نامگذاری آنهابه دلیل شکل ظاهری و تفاوت هاییاست که در مراحل تهیه دارند.

باقلوای قزوین به دلیل طعم بی نظیر و ظاهر فاخر آن ، گزینه بسیار مناسبیبرای سوغات ‏محسوب می شود. گردشگران داخلی و خارجی مشتری همیشگی باقلوای قزوین هستند. به همین دلیل ، ‏قزوین به عنوان قطب تولید باقلوای صادراتی در ایران شناخته می شود.‏

در این راستا شیرین باشی ، شیرینی باقلوای قزوین را تحت عنوان برند هیمل در بازار مصرف عرضه داشته است . بالاترین کیفیت پخت شیرینی با همان طعم خانگی شیرینی های سنتی ، رهاورد هیمل برای خانواده های ایرانی است.


هیمل با کسب نشان تجاری برتر در همایش تجلیل از قنادان برتر کشور، به عنوان قناد برتر استان قزوین در سال 1396 برگزیده شد. کسب نشان سیب سلامت از سازمان غذا دارو ، نشان جهانی حلال ، گواهینامه
HACCP و ISO9001 از دیگر افتخارات ماست. والاترین افتخارات ما کسب رضایت و تامین سلامت تغذیه مصرف کنندگان با عرضه بهترین کیفیت محصولات می باشد .

در انتهای این گفتار باید یادآور شد که شیرینی پزی هنر است . هنری که با تجربه قناد طی سالیان متمادی درمی آمیزد و میراث شفاهی اجدادی است که سینه به سینه منتقل شده است . باید حتماً خودتان این شیرینی استثنایی را ‏امتحان کنید تا جادوی دستپخت و هنر شیرین باشی زیر زبانتان آرام آرام فاش گردد .‏

برای سفارش این محصول می توانید به آدرس های زیر مراجعه کنید :

www.t.me/shirinbashicom

www.instagram.com/shirinbashicom

www.sapp.ir/shirinbashicom

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ خرداد ۹۷ ، ۱۵:۲۳
shirinbashi shirinbashi

 اگر موهای نرم و شکننده دارید، از چاقی رنج میبرید ویا ناراحتی قلبی دارید پسته مصرف کنید!


 

 پسته یک منبع عالی از ویتامین E و اسیدهای چرب است به همین دلیل باعث درخشش بیشتر پوست شده و مانع از پیری آن میگردد .

افرادی که موهای نرم و شکننده ای دارند، می توانند پسته ی بیشتری مصرف کنند. اگر تارهای موهایتان نازک است، می توانید برای ضخیم تر شدن و درخشندگی آنها از پسته استفاده کنید. پسته هم چنین منبع روی است و کمبود روی در بدن باعث ریزش مو می شود.

همچنین مصرف پسته به میزان کنترل شده و متعادل در رژیم لاغرى بلامانع است و مى تواند مزایایى را در جهت کاهش وزن و کاهش ترى گلیسرید خون به همراه داشته باشد. البته به شرط آن که افراط نشود.

 هر دانه پسته دارای 8 گرم کالری است و مصرف روزانه حدود ٥٠ گرم پسته کفایت مى کند و ارزش غذایی پسته خام نیز بیشتر از پسته شور است.

 پسته مناسب براى رژیم بدن است و براى افرادى که ناراحتى قلبى دارند بسیار مناسب است.

پسته منبع خوبی از اسیدهای چرب غیر اشباع است. مصرف این ماده به صورت منظم می‌تواند سطح کلسترول بد خون را کاهش دهد و کلسترول خوب خون را اضافه نماید.

این ماده یکی از معدود آجیل‌هایی است که مواد مغذی فراوانی در خود دارد. پسته حاوی مواد مغذی همچون کربوهیدرات‌ها، پروتئین ها، چربی‌ها، فیبر غذایی، فسفر، پتاسیم پتاسیم،تیامین، ویتامینB6 ، بتا کاروتن، لوتئین، زگزانتین، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس، منگنز، سلنیوم ، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، ویتامین E، ویتامین A و ویتامین K است. تمامی این مواد مغذی باعث شده اند که پسته یک ماده عالی برای سلامت انسان بوده و یک غذای کامل محسوب شود که می‌توان در طول روز از آن استفاده کرد.

به طور خلاصه ازخواص پسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

_ پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

_ کاهش کلسترول بد خون

_ خون ساز بودن به دلیل داشتن آهن زیاد

_ تقویت مغز و ذهن

_ تقویت معده و کمک به هضم غذا به دلیل داشتن فیبر زیاد

_ تسکین سرفه

_ جلوگیری از سکسکه

_ تقویت سیستم ایمنی بدن

_ تقویت قوای جنسی

_  پیشگیری از سرطان

_  باز کننده انسداد و گرفتگی مجاری کبد

_ جلوگیری از عفونت و دفع سموم بدن

_ درمان اسهال معمولی و اسهال خونی

_  کنترل بیماری دیابت

_ درمان سردی کبد

_ تقویت غدد و متعادل کننده غده تیروئید

www.shirinbashi.com

 instagram.com/shirinbashicom

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ خرداد ۹۷ ، ۱۶:۰۹
shirinbashi shirinbashi

 ملاصدرا


1 خرداد ماه

گرامیداشت صدرالمتألهین (ملاصدرا)

  • زادروز :   ۹۷۹ق
  • زادگاه : شیراز
  • درگذشت :   ۱۰۵۰ق - بصره
  • محل زندگی : شیراز، قم
  • استادان : میرداماد، شیخ بهایی
  • شاگردان : فیض کاشانی، فیاض لاهیجی و...
  • شناخته‌شده برای : تأسیس حکمت متعالیه، فلسفه
  • نقش‌های برجسته  :فیلسوف
  • دین : اسلام
  • مذهب : شیعه امامیه
  • آثار : الحکمة المتعالیه فی الاسفار العقلیة الاربعة، الشواهد الربوبیة، تفسیر اصول الکافی، تفسیر القرآن الکریم و...
  • خویشاوندان : فیض کاشانی، فیاض لاهیجی

www.shirinbashi.com

 instagram.com/shirinbashicom

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ خرداد ۹۷ ، ۱۳:۳۰
shirinbashi shirinbashi