شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

شیرین باشی

شیرین باشی شیرینی سنتی ایران زمین

طبقه بندی موضوعی

روز جهانی تارت گیلاس

دوشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۵۹ ب.ظ

19 ژوئن روز جهانی تارت گیلاس هست . به همین مناسبت قصد داریم تا در آشپزخونه شیرین باشی ، تارت گیلاس رو آموزش بدیم . 


گیلاس 450 گرم

پنیر خامه ای 170 گرم

خامه ¾ پیمانه

شکر ⅓ پیمانه 

بیسکویت سبوس دار 9 عدد

کره 6 قاشق غذاخوری

مربای تمشک بی هسته  1 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل خالص  ½ قاشق چای خوری

حالا طرز تهیه:

فر رو از قبل روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

بیسکویت های سبوس دار رو به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل غذا ساز می ریزیم تا اندازه ای که خوب آسیاب بشن. سپس کره ذوب شده رو اضافه می کنیم و دوباره غذا ساز رو روشن می کنیم تا خوب با هم ترکیب بشن. مخلوط رو داخل یک ظرف با قطر ۲۳ سانتی متری تارت که ته اون قابل جداشدن باشه ( قالب های کمربندی) می ریزیم. با استفاده از ته پیمانه که باید خشک باشه، مخلوط را محکم به ته و دیواره ظرف فشار میدیم و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر می گذاریم، تا زمانی که طلایی بشه ؛ بعد روی یک سینی مشبک یا قفسه می گذاریم تا خنک بشه.

در این حین با استفاده از همزن برقی با درجه متوسط در یه کاسه بزرگ، پنیر خامه ای که دمای  اون برابر با دمای محیط شده، وانیل و ¼ پیمانه شکر باقی مانده رو مخلوط می کنیم و سپس تا جایی هم می زنیم که سبک و پفکی بشه . خامه رو کم کم اضافه کرده و تا جایی هم می زنیم که وقتی همزن را بالا میارید موادی که به اون چسبیدن ، به حدی نرم باشن که بعد از چند لحظه خودشون رو بگیرن. حالا مخلوط رو روی بیسکوییت خنک شده می ریزیم و گیلاس های تازه و شیرین بدون هسته رو روی اون پخش می کنیم.

تو یه قابلمه کوچک، مربا و ۱ قاشق غذا خوری آب رو با هم مخلوط می کنیم و حدود ۲ دقیقه روی شعله کم گرم می کنیم تا آبکی بشه. با استفاده از قلمو، این ماده لعابی را روی گیلاس ها می مالیم. تارت رو حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۱ روز در یخچال می گذاریم . (یادتون باشه روی اون رو بپوشونید!)

پ.ن: زمان آماده سازی مواد اولیه حدودا ۳۰ دقیقه.

و زمان پخت و انتظار اون حدود ۱۵ دقیقه است.

مقدار مواد اولیه و دستور تهیه هم برای ۸ نفر مناسبه.

نوش جان

www.shirinbashi.com

 instagram.com/shirinbashicom

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی